Over Ons

United- Group is het eerste bedrijf in de scheepvaart dat een totaal pakket aanbied van reparatie service tot het begeleiden van een complete afbouw, van een aflosser tot een hele bemanning , van een liter verf tot heel het schip in de verf.

Ons concept heeft als doel een  ONE STOP ONE SHOP organisatie.

De United- Group is ontstaan uit United Barge Management welke 4 jaar bestaat en is gestart met het MTS Noordzee welke wij hebben begeleid bij de afbouw. Het schip is daarna door ons bemand, en valt naar  ieders tevredenheid nog steeds onder ons management . Wij leveren aan alle opdrachtgevers een aangepast concept van alleen bemanningen tot het complete management. Wij beschikken over een eigen aflos en detachering afdeling United Marine Services.

Tevens zijn wij aan het uitbreiden met een eigen reparatie afdeling United Ship Repair, welke nu diverse schepen in het pakket heeft waarvoor de TD wordt geregeld van kleine reparaties tot volledige klasse, en ook het leveren van personeel voor het schilderen en vaarklaar maken van schepen tijdens de afbouw.

Medio 2009 zal onze web winkel genaamd www.Binnenvaartwinkel.nl het web op gaan voor leveringen van alle scheepsmaterialen.